Harga Ikan Laga Alien

Ikan laga alien adalah ikan unik yang dicipta apabila dua jenis ikan laga diseberang. Ikan laga alien tidak dijumpai secara semula jadi di alam liar, tetapi mereka berkongsi gen dengan ikan laga liar.

Ikan laga alien sering mempunyai badan hitam atau coklat gelap dengan kilauan logam yang jelas. Ia mempunyai permainan warna dan corak yang menakjubkan.

Malah, pewarna inilah yang biasanya membantu anda mengenal pasti ikan laga Alien. Mereka datang dalam pelbagai warna, tetapi corak dan semangat tetap sama.

Ikan laga Alien betina biasanya berwarna lebih cerah daripada kebanyakan ikan laga betina yang lain. Perempuan kelihatan lebih kecil daripada lelaki, dan mereka cenderung mempunyai bentuk badan bulat.

Jenis dan Harga Ikan Laga Alien

1. Ikan Laga Alien Copper

gambar ikan laga alien copper

Ikan laga ini mempunyai corak warna tembaga dengan bentuk badan yang agak besar. Harga ikan laga alien copper berharga RM 132.81.

2. Ikan Laga Alien Blue

gambar ikan laga alien blue

Ikan laga ini mempunyai corak warna biru logam yang mempesonakan. Harga ikan laga alien blue juga masih jauh lebih berpatutan, iaitu RM 26.56.

3. Ikan Laga Alien Green

gambar ikan laga green

 

Ikan laga ini seperti namanya didominasi oleh warna hijau yang sangat indah. Harga ikan laga alien gren berkisar dari RM 26.56.

Jom Baca: Ikan Laga Paling Mahal di Dunia

4. Ikan Laga Alien Veiltail Green

gambar ikan laga veiltail green

Ikan laga ini mempunyai ekor yang lebih panjang, harga ikan lagai ini sekitar RM 20.66.

5. Ikan Laga Alien Samurai

gambar ikan lga alien samurai

Ikan laga ini mempunyai warna yang sangat menawan dan bercorak samurai. Ikan laga alien samurai juga mempunyai populariti yang tinggi di kalangan pencinta ikan laga.

Harga ikan laga alien samurai ini ialah sekitar RM 73.78.

Originally posted 2022-11-14 21:57:18.

Leave a Comment